• kualitas alus teuing

Tianjin Yuanzhenghe Technology Development Co., Ltd. diadegkeun dina taun 2017. Ieu mangrupikeun produsén anu khusus dina panalungtikan sareng pamekaran, produksi, penjualan sareng jasa tina sagala rupa wadah katuangan plastik disposable, sareng komitmen pikeun nyayogikeun palanggan produk bungkusan dahareun kualitas luhur. .Pausahaan ieu lokasina di Tianjin Jinghai Zona Pangwangunan Ékonomi, deukeut ka Pelabuhan Tianjin, logistik merenah ku angkutan barang laut, jalan tol, karéta jeung airfreight.